Våra tjänster

hemsida athednaSom du vill
Det är du som bestämmer hur din hemtjänst eller ledsagning ska utföras. Vi erbjuder tjänster där du som kund är just en kund, och som alla vet så har kunden alltid rätt! Så har vi alltid arbetat och kommer alltid att arbeta. I praktiken innebär det att vi har ett samtal med dig där du berättar hur du vill ha tjänsterna, och så utför vi dem. Enkelt och bra för alla tycker vi. Vi har givetvis standardupplägg att erbjuda om du föredrar det. Och som kund hos oss får du alltid en egen kontaktperson som är insatt i just din situation.

Varje dag
Vi är ytterst flexibla i vårt arbetssätt för att ge dig det du vill. Flexibiliteten kan vi erbjuda tack vare en god struktur i grunden och för att vi är ett mycket stabilt företag med en  bra organisation. Det gör att vi kommer att leverera det du vill ha varje dag. Vi tror att du kommer att känna en stor trygghet och positiv utveckling av det.

De små detaljerna
Ibland är det de små detaljerna som är viktiga. Hos oss får du följa med på dina matinköp om du vill. Du får tvätten levererad fräsch och inslagen. När vi städat din WC viker vi toalettpappret på hotellvis så du vet att vi varit på plats och städar. När vi bäddat din säng lämnar vi en chokladbit på nattduksbordet.  Dessa är några av de små sakerna vi gör för att visa hur mycket vi uppskattar dig som kund.